Direct contact? Bel: 020 - 681 98 19

Home > Aluminium steigers > Diverse aanvullende opties

Aanvullende opties op aluminium steigers

Behalve de verhuur en het plaatsen van de steigers, kunnen wij u ook helpen met bescherming tegen de regen, anti-inklimbeveiliging en netten door onze diverse aanvullende opties:

Regenafscherming

Voor al onze systemen hebben wij passende regenkappen. Ook het op maat maken van regenafscherming behoort tot de opties. Zo kunnen wij voor elke bijzondere situatie en oplossing bieden!
 

Anti-inklimbeveiliging

 • Houten schotten
  Bij het Altrex rolsteigermateriaal maken wij gebruik van 1.30 x 2.00 meter houten platen aan de buitenzijde van de sports.
 • Layher Protectsysteem
  Dit systeem met zowel dichte als doorzichtige platen biedt u de perfecte anti-inklimbeveiliging. Daarnaast kan er met dit systeem een volledig afgeschermde werkplek gecreëerd worden. U kunt hiermee doorwerken in de winter doordat de werkplek verwarmd kan worden. 
 • PVC buizen
  De anti-inklimbeveilging voor een Allround basis. Door de PVC buizen wordt inklimmen (bijna) onmogelijk. 
 • Alarm Systeem
  Het is mogelijk een steiger te beveiligen met een alarmsysteem. Wij laten deze plaatsen door gerenomeerde beveiligingsbedrijven. Op verzoek vragen wij vrijblijvend offerte voor u aan. 
   

Netten

Wij leveren standaard wit / rood 50% steigergaas. Op verzoek kunnen wij optioneel 50% steigergaas in andere kleuren leveren. Ook leveren wij optioneel 90% wit windreductienetten (op aanvraag in andere kleuren) en 90% wit Niet Vlam Onderhoudend (alleen in wit leverbaar).

Terug naar aluminium steigers