Direct contact? Bel: 020 - 681 98 19

Home > Speciale constructies

Speciale constructies - enkele voorbeelden

Constructies boven water

Voor panden gelegen aan het water hebben wij meerdere oplossingen. Soms met behulp van een ponton of vlot. Doordat wij aluminium materialen gebruiken kunnen wij de constructie (vaak) ophangen aan de gevel. Zelfs zo, dat het vaarverkeer er geen hinder van ondervindt. Hangbruggen zijn vaak ook mogelijk, zie daarvoor onze hangbrugpagina.

Dakkapelsteigers 

Voor alle typen dakkapellen hebben wij een passende oplossing met onze diverse aluminium systemen. Vaste dakkapelsteigers of verrolbare dakkapelsteigers, alles is mogelijk.

Gevelreclame

Wanneer u, of uw opdrachtgever gevelreclame wil plaatsen, dan is dat geen probleem. Wij passen de constructie zo aan, dat gevelreclame eenvoudig geplaatst kan worden. Desgewenst verwijzen wij u door naar een gespecialiseerd buitenreclamebedrijf. 

Hangsteigers

Voor situaties boven het water, of als de begane grond niet toegankelijk is. Met een hangsteiger werkt u net zo efficiënt als met een vaste steiger. Hangsteigers kunnen vast, of op een railsysteem (verrolbaar) geplaatst worden.

Kunstobjecten

Het is een kunst om een kunstobject bereikbaar te maken. Wij doen het met liefde en veel plezier. Of dat nu op het water is, op een rotonde of in het wild, er valt altijd een mouw aan te passen.

Overkappingen

Wanneer de weersomstandigheden erom vragen, of de werkzaamheden moeten geheel afgeschermd worden is een overkapping een prima oplossing. Ook overkappingen met krimpfolie zijn mogelijk.  

Overspanningen

Terrassen, winkels, treinstations, rijbanen, u kunt het zo gek niet bedenken of wij overspannen het! Zo blijft de etalage zichtbaar en de rijbaan begaanbaar.

Rondingen

Gebouwen met rondingen kunnen gewoon ingezet worden met onze systemen. Hangbruggen kunnen hier ook geplaatst worden. Zie voor meer informatie onze hangbruggen pagina.

Verrolbare (hangende) constructies

Wanneer een ruimte in gebruik moet blijven, steigers niet gewenst zijn, maar er wel werkzaamheden moeten plaatsvinden is een (hangende) verplaatsbare constructie een prima oplossing.

Tot slot

Plaatsen wij al jarenlang de Start en Finish stellages voor de Dam tot Damloop. Ook sponsoren wij incidentele projecten en evenementen.