Direct contact? Bel: 020 - 681 98 19

Home > Vacature

Vacature: Steigermonteurs

Wil jij verantwoordelijk werk in een professioneel en enthousiast team?

Wij zijn op zoek naar steigermonteurs. Ook collega's voor het grondwerk nodigen wij uit om te solliciteren. Ervaring is een pré. Heb je deze niet, maar je kunt ons overtuigen dat je het vak graag wil leren, dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren.

Waarom bij ons werken? Het feit alleen al dat ons team bestaat uit gedreven steigermonteurs die elke dag opnieuw uitdagende projecten aangaan met ons aluminium materiaal en die al vele jaren bij ons in dienst zijn, zegt al veel over ons bedrijf. Elke dag is bij ons "W"anders. Dat maakt het werk leuk.

Wat vragen wij van jou:

  • Ervaring in aluminium steigerbouw is een pré, zo ook een rijbewijs B.
  • In bezit van een VCA certificaat als steigermonteur is een must in onze branche. Je bent bereid deze te halen binnen 3 maanden als je nog geen certificaat hebt.
  • Het is een zelfstandige baan. Verantwoordelijkheidsgevoel vinden wij hierbij een vanzelfsprekendheid.
  • Enthousiaste instelling met doorzettingsvermogen.
  • Humor is een pré.

Voldoe jij hieraan? En wil je ons enthousiast en gedreven team versterken met jouw kwaliteiten? Ben je benieuwd wat wij hier tegenover stellen? Solliciteer dan direct via de mail want wij zijn op zoek naar jou! De gegevens die je ons verstrekt worden vertrouwelijk en alleen door bevoegde personen van Wanders bekeken en beoordeeld en gebruikt om contact met je op te kunnen nemen. Meer info over ons privacybeleid zie privacyverklaring.