Projecten

Bekijk hier onze bijzondere of gedenkwaardige constructies! Voor meer actuele foto's en impressies verwijzen wij u graag naar onze Facebook of LinkedIn pagina.
 

Lees verder Müller Orgel - Bavo Kerk - Haarlem

In opdracht van Flentrop Orgelbouw plaatsten wij een Layher Aluminium Allround steiger met extern trappenhuis voor de renovatie van het Müller Orgel in de Bavo Kerk te Haarlem.

Lees verder

Lees verder UMU Oude Hortus

Voor de renovatie van de kassen in de Oude Hortus, Universiteit Museum Utrecht plaatsten wij een kapconstructie over de kassen heen.

Lees verder

Lees verder Diverse Projecten 2021

In dit overzicht een greep uit onze projecten. Groot of klein, aluminium Blitz, Allround,& Rolsteiger, hangende, verrolbare steigers, Hangbrug, afscherming, het kan allemaal

Lees verder

Lees verder Nieuwe Waalse Kerk

De Nieuwe Waalse Kerk wordt gerenoveerd. Het natuursteen wordt deels vervangen, de gevel wordt gereinigd en het schilderwerk wordt gedaan.

Lees verder

Lees verder Diverse Projecten 2020

In dit overzicht een greep uit onze projecten. Groot of klein, aluminium Blitz, Allround, Rolsteiger, hangende verrolbare steigers, Hangbrug, afscherming, het kan allemaal

Lees verder

Lees verder Atrium Amstelveen

In dit Atrium werd de verlichting onder de stalen spanten vervangen voor Led verplichting, de kozijnen en lifthuis werden geschilderd en voeg- en kitwerk nagelopen

Lees verder

Lees verder VOC Schip 'de Amsterdam'

In 2006 mocht Wanders dit project ook uitvoeren. In 2017 zijn de werkzaamheden uitgevoerd i.o.v. het Scheepvaartmuseum.

Lees verder

Lees verder Beemsterkerk - Middenbeemster

Voor onderhoud aan de Beemsterkerk te Middenbeemster maakten wij de kerktoren bereikbaar met een aluminium Layher Blitz en Allround gevelsteiger combinatie.

Lees verder

Lees verder TU Delft Library

Wanders Steigerverhuur en Hangbruggen uit Amsterdam maakt de Kegel en Piramide bereikbaar voor schilderonderhoud i.o.v. Leertouwer Schilders & Vastgoedonderhoud uit Delft.

Lees verder

Lees verder Kubus Madurodam

In opdracht van Zcene plaatsten wij voor een lichtshow een 5 x 5 meter kubus op een 2 meter hoge voet.

Lees verder

Lees verder L- en U-hangbruggen

Voor de werkzaamheden aan deze glasgevels plaatsen wij gelijktijdig 2 L-bruggen. Daarna werd in de ronding in het midden een U-brug geplaatst.

Lees verder

Lees verder De Bijenkorf te Amsterdam

Al twee keer eerder plaatsen wij steigers rondom de Bijenkorf t.b.v. schilderwerkzaamheden.

Lees verder

Home Projecten